Foredrag

Foto: Ulla Munch-Petersen

Akinyi Nyawade – Danser, Performance Coach samt Kursus- og foredragsholder.

Foredrag for private og virksomheder

Foredragene har til formål at gøre os bevidste om det liv, vi lever, samt give inspiration til aktivt at få mere af det, vi ønsker, ind i vores liv. Det gælder både privat og i virksomheden. Alle foredrag er interaktive. Når vi deltager aktivt, husker vi bedre og får energi og lyst til at handle.

Foredrag for private:

  • “Far og Mor, hvad skal I lave, når jeg bliver stor”?

Inspiration til at få mere engagement og begejstring i dit parforhold. Om at tage vare på sig selv og parforholdet, samtidigt med at være forældre.

  • Foredrag om Rytmisk Legetræning.

Rytmisk Legetræning er en afrikansk metode til sjov musisk leg og nærværende interaktion. Metoden er udviklet af Akinyi Nyawade med det formål at styrke tilknytning, mobilitet, sanseintegration og selvregulering. Om baggrunden for samt hvordan du kan bruge Rytmisk Legetræning.

  • Tillykke, dit barn vil selv!

Inspiration og redskaber til at gøre 1-3 års alderen til en spændende tid, hvor dit barn lærer nye færdigheder og selvstændighed. Hverdagen bliver lettere, når du møder barnet med glæde, respekt og nysgerrighed. Inspiration til en lettere hverdag når dit barn er klar på at gøre ting selv.

  • Tillykke, dit barn er teenager!

Betegnelsen “teenager” bliver nogle gange brugt som et skældsord. Nogle forældre oplever teenageperioden som en kamp, hvor deres teenager opfattes som en fremmed. Foredraget bidrager med inspiration og ideer til at bevare respekten, dynamikken og kontakten til den unge – også når du som forælder ikke er populær. Foredraget kommer også med inspiration til, hvordan den unge selv kan bidrage til bedre dynamik og samspil.

Foredrag for virksomheder:

  • Har du taget din krop med på arbejde, eller har den taget dig med?

Mange mennesker lever i hovedet og er ikke bevidste om deres krop. De har ikke kontakt til fødderne, og bruger blot kroppen som mekanisk transportmiddel. Dette aktiverer en overfladisk vejrtrækning, og på sigt kan den manglende kontakt til kroppen føre til stress og spændinger, der belaster helbredet. Personalet vil i dette foredrag få ideer til at at tage vare på kroppen og forebygge nedslidning og stress.

Tid, sted og pris aftales individuelt.

Luk menu