Rytmisk legetræning

Rytmisk Legetræning tilbydes både som hold og som Individuel Rytmisk Legetræning

Børnene griner med hele kroppen mens vi spiller rytmer, danser og leger, så far og mor får sved på panden.

Rytmisk Legetræning Hold: På Rytmisk Legetræning Hold udforsker forældre og børn følelser, bevægelser og situationer med kroppen og rytmiske, dansende bevægelser i centrum. Rytmisk Legetræning muliggør kontakt til børn, hvor det talte sprog og ord ikke rækker. Det sker i et trygt frirum, hvor kroppen taler, og børn kan være ligeværdige i legen med voksne. I et rum af nærvær og leg mærker dit barn både fysisk, mental og følelsesmæssig kontakt til dig som forælder.

Sted: Rytmisk Legetræning kan foregå hos jer eller i lejede lokaler på Østerbro og Vesterbro.

Ring gerne for mere information.

“Vi har virkelig haft det sjovt og grinet og grinet og grinet. Vi er altid gået fra din undervisning med højt humør og en masse dans i kroppen. Lea, som er 21 mdr., har efter hver lektion gjort øvelserne, du havde vist, eller vi har leget videre et par timer senere. Og hun har grinet og smilet imens. Hver eneste gang, har du været tålmodig, smilende og omsorgsfuld overfor børnene og  forældre. Og så elskede jeg din musik. Man kunne ikke lade være med at svinge med hofterne, så snart den startede.”

Camilla og Lea

Individuel Rytmisk Legetræning: foregår med 1 barn, forælder/forældre og Akinyi. Rytmisk Legetræning har også en positiv virkning på børn, som har brug for individuel træning til at understøtte deres motoriske og sproglige udvikling.

I Individuel Rytmisk Legetræning leger vi med spejling, lyde, rytmer og bevægelser, og barnet er en kompetent, ligeværdig medspiller i legen. Den voksne må bruge alle sanser og finde sit eget legebarn frem, så det bliver sjovt og muligt at modtage barnets signaler og initiativer. Individuel Rytmisk Legetræning giver barnet og familien en mulighed for ro og plads til at understøtte, at barnet bliver socialt, motorisk, sprogligt og sansemæssigt stærkere. Rytmisk Legetræning tilpasses det enkelte barn og familien. Rammen er tryg og opmuntrende. Der tages udgangspunkt i barnets behov samt hvor barnet er lige nu, hvilket understøtter succesoplevelser.

Sted: Individuel Rytmisk Legestræning kan foregå hos jer eller i lejede lokaler på Østerbro og Vesterbro.

Pris og forløb afhænger af det enkelte barns behov og aftales ved henvendelse.

“Alle de mange gentagne rytmiske bevægelses- og legesessioner har haft en markant effekt på Theodors sansemæssige vanskeligheder. Som Pernille Kvist, vores ergoterapeut observerede: “Det er jo mere end at han bæres af rytmen, det er som om den virker organiserende på hele hans sansesystem, så alt arbejder effektivt sammen”.

”Det med at understøtte leg med rytmer og at lege med rytme og bevægelse, er en af Akinyis forcer og særlige kompetencer. Hele Akinyis væsen er dans, musik og rytme.  Akinyi taler med kroppen på en helt særlig måde. En måde som Theodor kan forstå og deltage i – nemlig bevægelsens sprog.”

Camilla Hald,  Theodors mor og hjemmetræner

Luk menu